食と文化遺産:食文化を残すこと、作ること、表現すること「Food and Cultural Heritage: Preserving, Reinventing, and Exposing Food Cultures」by Elisa Ascione(#論文研究)
論文情報
Title:Food and Cultural Heritage: Preserving, Reinventing, and Exposing Food Cultures
Author(s): Elisa Ascione
Source: The Bloomsbury Handbook of Food and Popular Culture
Year:2017
URL:
https://www.bloomsbury.com/us/bloomsbury-handbook-of-food-and-popular-culture-9781474296243/
レビュー
テーマ
食と文化遺産:食文化を残すこと、作ること、表現すること
著者
Elisa Ascione
Adjunct Professor of Food&Wine Cultural History at Loyola University Chicago, John Felice Rome Center
Cultural anthropologist specialized in food & sustainability studies
学術的位置づけ
Food studies, Popular culture, Food anthropology, Heritage
スコープ
ここから先は
4,454字
ボローニャ大学博士「食の文化人類学×デジタル」研究
8,000円
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…
この記事が参加している募集
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?