イタリア中流階級の家庭におけるおもてなしと、食のクオリティに対する評価「6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class」by Federica Davolio and Roberta Sassatelli in Italians and Food (#論文研究)
論文情報
Title:6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class
Author(s): Federica Davolio and Roberta Sassatelli
Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli
Year:2019
URL:
レビュー
テーマ
イタリア中流階級の家庭におけるおもてなしと、食のクオリティに対する評価
著者
Federica Davolio
Current status ?
Research interest: Communication and Media, Sociological Theory, Food and cultural studies
Roberta Sassatelli
Professor at Department of History and Cultures, University of Bologna
Research interest: consumer culture and its politics, cultural theory, gender studies and the sociology of the body, food studies, leisure studies and visual studies.
※Roberta Sassatelli教授は私の指導教官です
学術的位置づけ
ここから先は
ボローニャ大学博士「食の文化人類学×デジタル」研究
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?