
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
・研究論文レビュー
・オ…
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#イタリア料理

デジタル時代の家庭料理とコンビビアリティ:ミールシェア・プラットーフォームを事例に4.Cooking in the Cloud: Domestic and Digital Ecologies of Meal Sharing by Tania Lewis in Digital food: from paddock to platform(#論文研究)
論文情報Title:4. Cooking in the Cloud: Domestic and Digital Ecologies of Meal Sharing Author(s): Tania Lewis Source: Year:2020 URL:Digital food: from paddock to platform レビューテーマ デジタル時代の家庭料理とコンビビアリティ:ミールシェア・プラットーフォームを事例に 4.Cooking in the Cl
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イタリア中流階級の家庭におけるおもてなしと、食のクオリティに対する評価「6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class」by Federica Davolio and Roberta Sassatelli in Italians and Food (#論文研究)
論文情報Title:6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class Author(s): Federica Davolio and Roberta Sassatelli Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli Year:2019 URL: レビ