Weekly Curry / カレーリブ
スペアリブは、今日のココナッツミルクで味付けしたカレーに選んだ肉です。 Spare rib is the meat I chose for today's coconut milk seasoned curry.
For most times many ingredients are added to the curry like potatoes, carrots, and beans, and those ingredients make those curries delicious, but today I will be making a curry with spare-ribs in the centre point. カレーにはじゃがいも、にんじん、豆などの具材が多く入っていて美味しいのですが、今日はスペアリブを中心にカレーを作ります。
Apart from the many spices, the main seasoning for this curry is coconut milk, a lot of onion, and ghee (clarified butter). 多くのスパイスとは別に、このカレーの主な調味料は、ココナッツミルク、たくさんの玉ねぎ、ギー(澄ましバター)です。
I think one of the most important pillars of the curry's taste is the onions. The onions have a decisive role in both the depth of the overall taste and the richness as well.
Personally, I like to have the onions to be thoroughly seared until they have gotten a nice brown colour and have just begun to lose its shape, this is when the onions are the sweetest. Onions are magnificent! カレーの味の最も重要な柱の1つは玉ねぎだと思います。 玉ねぎは、全体的な味わいの深さとコクの両方に決定的な役割を果たします。 個人的には、玉ねぎがきれいな茶色になり、形が崩れ始めるまで、玉ねぎを徹底的に焼き上げるのが好きです。これは玉ねぎが最も甘いときです。
玉ねぎ、最高 !
I think some of you may have noticed, but the colour of the cauliflower right behind the curry is slightly different from the usual white.
That is because I used orange coloured cauliflower (although it changed into more of a yellow shade after searing it.) it was the first time trying this orange cauliflower, but the taste was not different. お気づきの方もいらっしゃると思いますが、カレーのすぐ後ろのカリフラワーの色は、通常の白とは少し違います。 オレンジ色のカリフラワーを使ったのですが(焼くと黄色っぽくなりましたが)、初めてのオレンジ色のカリフラワーでしたが、味は変わりませんでした。
Until the next recipe. じゃあ次のレシピまで
" 続けましょう ! "
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