231225 ステップ・キチンとスてる
ステップ
16:37、最高118回
チャンと棄てる
何を?
と訊かれそうな不十分
調理がキッカケながら
万事に当て嵌まる
様な気がシて
ココに残そうと想いました
元々は
ワンパンパスタからの
カウンター行動だった
と想うんです
ご存じの通り
ワンパンパスタは本来
茹で汁に流れ出てしまう
パスタの糊分を
ソースに利用する調理法
不消化性成分の多い
穀物の摂取を
始めるに当たって
総て摂るのは
何か善くないのでは
という
勘に近い閃きが有って
前々から目を付けていた
湯取り法を採用してみた処
サラリと食べられて
とてもスッキリとシたので
以降パンチェッタや
カット野菜など
ウマくなるよう
でも濃密にナり過ぎぬ様
シンプルを目指しつつ
今は発芽玄米とスペルト小麦
オーツ麦のスチールカットを
ローテーションで食べてます
詳しいレシピは下にね(^_-)-☆
231225 Steps・Throw away unnecessary things
Steps.
16:37, max 118 times
Abandon properly
Insufficient you may ask what
Cooking is the kicker.
I feel like this applies to everything.
I thought I'd leave it here.
I think it was originally a counter action to the one-pan pasta.
As you know, one-pan pasta is originally
one-pan pasta was originally a way to use the pasta glue that would otherwise run off in the cooking water
which would otherwise run off in the cooking water.
which is high in indigestible components.
of indigestible grains.
When you start to eat grains
I'm not sure if it's a good idea to consume them all.
I had a hunch that it might not be a good idea
I had a flash of intuition that
I have been looking at this for a long time.
I've been eyeing it for a while.
I was able to eat it without hesitation
I found it very refreshing.
Since then, I have been using pancetta
cut vegetables, etc.
I tried to make it tasty
But not too rich.
while aiming for simplicity.
I now use sprouted brown rice and spelt
and steel cut oats
I eat them in rotation.
See below for the detailed recipe.
by DeepL
この記事が気に入ったらチップで応援してみませんか?