Digital Food Studiesのメソドロジーの整理。2017年以降急速に研究が進むポテンシャル大の学術分野 「1.Doing Digital Food Studies」by Stinne Gunder Strøm Krogager and Jonatan Leer in "Research Methods in Digital Food Studies"(#論文研究)
論文情報
Title:Doing Digital Food Studies
Author(s): Stinne Gunder Strøm Krogager and Jonatan Leer
Source: Research Methods in Digital Food Studies, Routledge
Year:2021
URL:
レビュー
テーマ
Digital Food Studiesという学術分野の研究史
著者
Stinne Gunder Strøm Krogager
Associate Professor of University of Aalborg, Department of Communication and Psychology, The Faculty of Social Sciences and Humanities,
Research in Mediated Communication
Jonatan Leer
Associate Professor of University of Aalborg, Department of Culture and Learning, The Faculty of Social Sciences and Humanities
Research in sociocultural aspects of sustainability and green transitions (Recast)
学術的位置づけ
Digital Food Studiesのメソドロジーの整理
スコープ
2017年以降発達してきたDigital Food Studiesのメソドロジーを整理し、本分野の研究の発展につなげる
内容要約
ここから先は
ボローニャ大学博士「食の文化人類学×デジタル」研究
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?