ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
・研究論文レビュー
・オ…
¥8,000
- 運営しているクリエイター
#ボローニャ大学
デジタル時代の家庭料理とコンビビアリティ:ミールシェア・プラットーフォームを事例に4.Cooking in the Cloud: Domestic and Digital Ecologies of Meal Sharing by Tania Lewis in Digital food: from paddock to platform(#論文研究)
論文情報Title:4. Cooking in the Cloud: Domestic and Digital Ecologies of Meal Sharing Author(s): Tania Lewis Source: Year:2020 URL:Digital food: from paddock to platform レビューテーマ デジタル時代の家庭料理とコンビビアリティ:ミールシェア・プラットーフォームを事例に 4.Cooking in the Cl
¥200
デジタル・メディアは、日々の料理にいかにインテグレートされていったかIntegrating digital media into everyday culinary practices by Katherine Kirkwood(#論文研究)
論文情報Title:Integrating digital media into everyday culinary practices Author(s): Katherine Kirkwood Source: Communication Research and Practice, 2018, VOL. 4, NO. Year:2018 URL: https://www.tandfonline.com/journals/rcrp20 レビューテーマ デジタル・メ
¥200