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ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
・研究論文レビュー
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#ボローニャ
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料理本とイタリア料理の成り立ち「9.Cookbooks and the Representation of Italian Ways of Food」by Agnese Portincasa in Italians and Food (#論文研究)
論文情報Title:9. Cookbooks and the Representation of Italian Ways of Food Author(s): Agnese Portincasa Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli Year:2019 URL: レビューテーマ 料理本とイタリア料理の成り立ち 著者 Agnese Portincasa Docente in distacco
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レストラン分野における食文化形成のダイナミクス。オハイオ州Wessexのケース。 「From Fried Bologna Sandwich to Butternut Squash Prosciutto Flatbread: Examining Food Culture as a Multivocal Dominant Symbol in the Wessex, Ohio Restaurant Foodscape」by Clare T. Carlson(#論文研究)
論文情報Title:From Fried Bologna Sandwich to Butternut Squash Prosciutto Flatbread: Examining Food Culture as a Multivocal Dominant Symbol in the Wessex, Ohio Restaurant Foodscape Author(s): Clare T. Carlson Source: The College of Wooster, Sen