食とイタリア性。伝統と革新、ローカルとグローバルのはざまで構築される食「1. Introduction: Food, Foodways and Italianicity」by Roberta Sassatelli in Italians and Food (#論文研究)
論文情報
Title:1. Introduction: Food, Foodways and Italianicity
Author(s): Roberta Sassatelli
Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli
Year:2019
URL:
レビュー
テーマ
食とイタリア性。伝統と革新、ローカルとグローバルのはざまで構築される食
著者
Roberta Sassatelli
Professor at the University of Bologna, Department of History and Cultures
a sociologist with an interdisciplinary outlook and a strong interest in consumer culture and its politics, cultural theory, gender studies and the sociology of the body, food studies, leisure studies and visual studies.
ちなみに、私の指導教官です!;)
学術的位置づけ
歴史、文化、社会学、学際的にイタリアの食を研究
ここから先は
2,942字
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