230728 天松 on my mind
今はどうなのかな
僕の記憶では渋谷のお店
実際に行った事はナくてね
お土産に買ってきてくれたのを
食べさせて貰ったのが最初
結論から言っちゃうと
人生観が変わった
ひっくり返ったのよ
天ぷらは勿論
揚げ物っていうのは
冷めたらオシマイで
時間との勝負で
瞬間芸で
職人芸で
元来そういうモノ
と考えていたんだけど
此処のは違ってた
何なら
冷めていた方が
ウマいんじゃねえかな
とさえ想っちゃう
この
想っちゃうってのは
店舗で食べた事が無いから
でも
お土産の
かき揚げ天丼
本当に語彙が減るのです
ヤバい
ウマい
コレ発明
画期的
賛辞しか出てこないのよ
230728 Tenmatsu on my mind
how is it now
In my memory, the shop in Shibuya
I've never actually been there
that you bought me as a souvenir
The first time I was allowed to eat
To conclude
changed my outlook on life
I flipped
Of course tempura
Fried food is
It's no good if it's cold
in a race against time
in a moment
with craftsmanship
Originally such a thing
I was thinking
it was different here
whatever
I wonder if it would be better if it was cold
I even think
This is what I'm thinking
I've never eaten at a restaurant before
Souvenir kakiage tempura rice bowl
I'm really short on vocabulary
Dangerous
delicious
Kore invention
breakthrough
I get nothing but compliments
by Google translation
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