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230728 天松 on my mind

今はどうなのかな
僕の記憶では渋谷のお店

実際に行った事はナくてね
お土産に買ってきてくれたのを
食べさせて貰ったのが最初

結論から言っちゃうと
人生観が変わった
ひっくり返ったのよ

天ぷらは勿論
揚げ物っていうのは

冷めたらオシマイで
時間との勝負で
瞬間芸で
職人芸で

元来そういうモノ
と考えていたんだけど
此処のは違ってた

何なら
冷めていた方が
ウマいんじゃねえかな
とさえ想っちゃう

この
想っちゃうってのは
店舗で食べた事が無いから

でも
お土産の
かき揚げ天丼
本当に語彙が減るのです

ヤバい
ウマい
コレ発明
画期的

賛辞しか出てこないのよ


230728 Tenmatsu on my mind

how is it now
In my memory, the shop in Shibuya

I've never actually been there
that you bought me as a souvenir
The first time I was allowed to eat

To conclude
changed my outlook on life
I flipped

Of course tempura
Fried food is

It's no good if it's cold
in a race against time
in a moment
with craftsmanship

Originally such a thing
I was thinking
it was different here

whatever
I wonder if it would be better if it was cold
I even think

This is what I'm thinking
I've never eaten at a restaurant before

Souvenir kakiage tempura rice bowl
I'm really short on vocabulary

Dangerous
delicious
Kore invention
breakthrough

I get nothing but compliments

by Google translation


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