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チキンシャワルマをオーブンで。手軽に作れる絶品レシピ🌯Authentic Chicken Shawarma in the Oven

シャワルマを自宅のオーブンでも簡単に作れたので、作り方を紹介します。
I was able to easily make shawarma in my home oven, so I'll share the recipe.

使用したのはこちらの串とスタンドです。
串は大、中、小がセットになっていて、作りたいシャワルマのサイズにあわせて選べます。
Here are the skewers and stand I used. The skewers come in a set of large, medium, and small sizes, so you can choose the size that best fits the shawarma you want to make.

○シャワルマの作り方 How to Make Shawarma

(材料) Ingredients

鶏肉
玉ねぎ
塩 適量
お酢 大さじ1
コリアンダー 大さじ1
クミンパウダー 大さじ1
レモンジュース 大さじ1
ターメリック 小さじ1
パプリカパウダー 大さじ1
オリーブオイル 大さじ1
みじん切りにしたニンニク 適量

Chicken
Onion
Salt (to taste)
1 tablespoon vinegar
1 tablespoon coriander
1 tablespoon cumin powder
1 tablespoon lemon juice
1 teaspoon turmeric
1 tablespoon paprika powder
1 tablespoon olive oil
Minced garlic (to taste)

(作り方) Instructions

鶏肉をボウルに入れ、調味料をすべて鶏肉にかける。
Place the chicken in a bowl and pour all the seasonings over the chicken.

よく混ぜた後、冷蔵庫で2~3時間ねかせる。
After mixing well, let it rest in the refrigerator for 2 to 3 hours.

スタンドに串を設置したら、串に玉ねぎをさす。
Set up the skewer on the stand, then thread the onion onto the skewer.

玉ねぎの上に、味付けしておいた鶏肉を順番に串にさしていく。
Thread the seasoned chicken onto the skewer one piece at a time, placing it on top of the onion.

最後の鶏肉の上に玉ねぎを置いたら、オーブンに入れる。
Place an onion on top of the last piece of chicken, then put it in the oven.

オーブンを閉める前に、アルミホイルで鶏肉のタワーをカバーする。
オーブンで1時間、425°F (218°C)でBakeする。
アルミを外して、さらに20分Bakeする。
表面をこんがりさせたい場合は、その後10分Broilして完成。
Before closing the oven, cover the chicken tower with aluminum foil. Bake in the oven for 1 hour at 425°F (218°C). Afterward, remove the foil and bake for an additional 20 minutes. If you want the surface to be crispy, broil for 10 more minutes, and it's ready to serve.

端から薄く切っていく。

シャワルマだけでも美味しいのですが、ガーリックソースを合わせるとさらに美味しいのでガーリックソースの作り方も紹介します。
Shawarma is delicious on its own, but it becomes even more delicious when paired with garlic sauce. Here’s how to make the garlic sauce.

○ガーリックソースの作り方 How to Make Garlic Sauce
(材料) Ingredients

ニンニク 
塩 適量
レモンジュース 大さじ1
クッキングオイル カップ半分

Garlic
Salt (to taste)
1 tablespoon lemon juice
1/2 cup cooking oil

(作り方) Instructions

フードプロセッサーに、ニンニクと塩を入れて、ブレンダーにかける。

レモンジュースとクッキングオイルの一部をいれてブレンドする。

冷たい水を追加し、オイルの一部を入れてさらにブレンド。

オイルの残りを入れて、ふわふわになるまでブレンドする。

✅️オイルは3回くらいに分けて少しずつ入れる
✅️ソースがゆるいときは、卵白を入れて調整する

Place the garlic and salt in a food processor and blend.

Add some lemon juice and cooking oil, then blend again.

Add cold water and more oil, and blend further.

Gradually add the remaining oil in three parts, blending until the mixture becomes fluffy.

✅️ Add the oil gradually in about three stages. ✅️ If the sauce is too runny, adjust by adding egg whites.

シャワルマと、ガーリックソースの作り方は以上です。
是非作ってみてください!

That’s the recipe for shawarma and garlic sauce. Please give it a try.



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