「伝統的なイタリア料理」の発明「2.The Invention of Authentic Italian Food: Narratives, Rhetoric, and Media」by Fabio Parasecoli in Italians and Food (#論文研究)
論文情報
Title:2. The Invention of Authentic Italian Food: Narratives, Rhetoric, and Media
Author(s): Chiara Rabbiosi
Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli
Year:2019
URL:
レビュー
テーマ
「伝統的なイタリア料理」の発明
著者
Fabio Parasecoli
Professor of Food Studies in the Nutrition and Food Studies Department at New York University
Research Interests: food, popular culture, and politics, particularly in food design
学術的位置づけ
「イタリア料理」をビジネス的視点から見て、その発展の背景をグローバルの流れと移民などの点から独自に分析。
ここから先は
5,727字
ボローニャ大学博士「食の文化人類学×デジタル」研究
8,000円
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?