ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
・研究論文レビュー
・オ…
¥8,000
- 運営しているクリエイター
#郷土料理
インターネット世界での男性料理の浮上:YoutubeとInstagramにおける高エンゲージメントの男性の料理手の分析3.From Naked Chefs to Epic Bros: The Rise of Food Masculinities Online by Tania Lewis in Digital food: from paddock to platform(#論文研究)
論文情報Title:3.From Naked Chefs to Epic Bros: The Rise of Food Masculinities Online Author(s): Tania Lewis Source: Year:2020 URL:Digital food: from paddock to platform https://www.amazon.co.jp/Digital-Food-Platform-Tania-Lewis/dp/1350055107
¥200
料理本とイタリア料理の成り立ち「9.Cookbooks and the Representation of Italian Ways of Food」by Agnese Portincasa in Italians and Food (#論文研究)
論文情報Title:9. Cookbooks and the Representation of Italian Ways of Food Author(s): Agnese Portincasa Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli Year:2019 URL: レビューテーマ 料理本とイタリア料理の成り立ち 著者 Agnese Portincasa Docente in distacco