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野菜で味付けした野菜スープ

セロリ、玉ねぎ、にんじんの3つの具材を使って、今日のスープのベースとなる野菜ストックを作ります。ここでのポイントは、野菜の深みのある味わいをすべて引き出して、コクのあるスープに仕上げることです。                  With three ingredients, celery, onion, and carrot I will be making a vegetable stock which will be the base for today's soup.                          The point here is to draw out all the deep flavours from the vegetables so the soup will have a full-bodied taste.


To make the stock which will be the base for today's soup let's begin by chopping the celery, onion, and carrot into small pieces so they cook quickly.                                                                                                              今日のスープのベースとなるストックを作るために、セロリ、タマネギ、ニンジンを細かく刻んですばやく調理することから始めましょう。

Once the vegetables have softened take the pot off the heat and pour a cup of water into the pot, after that use a blender and mix until the vegetables have become a smooth texture.                                                    野菜が柔らかくなったら、鍋を火から下ろし、水を一杯入れます。その後、ブレンダーを使用して、野菜が滑らかな食感になるまで混ぜます。


And with that the vegetable soup stock is complete. Now, if one continues on to make the rest of the soup as usual by adding more ingredients like cabbage, potatoes, and lentils, excluding other seasonings, a vegetable soup with even more deeper flavour from the vegetable will be made.                                                                                  これで野菜スープのストックが完成しました。                                              さて、キャベツ、じゃがいも、レンズ豆など、他の調味料を除いて、いつものように残りのスープを作り続けると、野菜の風味がさらに深まった野菜スープができあがります。

To finish, I added a slight pinch of herbs thinking it would go well with the other tastes, the idea here is not to largely change the soup, but to bring what is already there forward. Just like adding some salt.                  最後に、他の味に合うと思ってハーブを少し加えました。ここでのアイデアは、スープを大きく変えるのではなく、すでにあるものを前面に出すことです。 塩を加えるように。


As I was making this soup, there was a slight moment where I thought it might not have enough flavour just with the vegetables, but as I continued to simmer it and stir the vegetables the taste became more deep.                                                                                                              The vegetable soup tasted as though each ingredient made a large contribution to the final taste.                                                                      このスープを作っていると、野菜だけでは味が足りないのではないかと少し思ったのですが、煮込んで野菜をかき混ぜると味が濃くなりました。          野菜スープは、それぞれの具材が最終的な味に大きく貢献したかのように味わいました。

Until the next recipe                                                                                        じゃあ次のレシピまで



" 続けましょう ! "



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