見出し画像

毎日のパン作り

今日はバターと卵を加えたシンプルなパンを作ります。 このパンは基本的な材料で作られているので、たくさんの料理と一緒に楽しむことができます。 Today, I will be making a simple bread with an addition of butter and egg. Since this bread is made with the basic ingredients, it can be enjoyed with many dishes.

画像1


The butter and the egg mixed into the dough would make a softer and more fluffy bread which goes well for dishes like today's pulled pork sandwich.                                                                                                          バターと卵を生地に混ぜると、柔らかくてふわふわのパンになり、今日のプルドポークサンドイッチのような料理によく合います。

画像2

Then, let's take a look at how today's bread is made.                                 それでは、今日のパンの作り方を見てみましょう。



- Ingredients for today's bread -

- 今日のパンの材料 -


Flour, water, egg, butter, sugar, yeast, and salt.                                           小麦粉、水、卵、バター、砂糖、イースト、塩。


The aim for today's dough is for it to be slightly softer than the regular dough.                                                                                                               A dough that has a higher water content results in a more fluffy bread, but one should still be cautious not to use too much water.                      今日の生地の目的は、通常の生地よりもわずかに柔らかくすることです。
水分量の多い生地はふわふわのパンになりますが、水を使いすぎないように気をつけてください。


The common ratio of how much water can be used in comparison to the amount of flour is usually 1:2.
This is the broad idea of things, but I think it is advisable to use a little less water than half the amount of flour used. 
                                          小麦粉の量と比較して使用できる水の量の一般的な比率は、通常1:2です。
これは大まかな考え方ですが、小麦粉の半分より少し少ない水を使うことをお勧めします。

画像3

One can see that the soft dough has been achieved.                                  やわらかい生地ができていることがわかります。


When handling and shaping soft doughs like this one it is useful to sprinkle some flour on the counter to prevent the dough from sticking.    このような柔らかい生地を扱ったり形を整えたりするときは、こびりつかないようにカウンターに小麦粉をまぶしておくと便利です。

画像4

After the bread is baked until it has a nice brown shade, one can enjoy the scent of freshly baked bread.                                                                   焼きたてのパンの香りが楽しめます。

画像5

I think it is delicious both as a snack and as a bread for a sandwich.          おやつとしても、サンドイッチのパンとしても美味しいと思います。




" 続けましょう ! "

画像6


いいなと思ったら応援しよう!

この記事が参加している募集