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休日レシピ / レモンケーキ

このレモンケーキを作るときに思いついたのは、「休日のおやつ」です。 このレシピはレモン全体を使用しており、この素晴らしい柑橘類の最高の風味と香りを引き出すために、レモンの皮を細かく刻み、それをケーキにも加えました。                                                                                                          The theme I had in mind when making this lemon cake is "snacks to enjoy on the holidays".
This recipe uses a whole lemon and to bring out the best flavour and fragrance of this splendid citrus I shredded the lemon zest and added that to the cake as well.

Let's begin !                                                                                                        始めましょう !


- RECIPE -


Today's ingredients: / 今日の材料:

Flour: 2 cups / 小麦粉:2カップ
Butter: 1/2 cup / バター:1/2カップ
Sugar: 2/3 cup / 砂糖:2/3カップ
Milk: 1 cup / 牛乳:1カップ
Eggs: 3 / 卵:3個
Baking powder: 1 teaspoon / ベーキングパウダー:小さじ1
Lemon juice and zest: one whole / レモン汁と皮:1つのレモン
Poppy seeds: 4 tablespoons / ケシの実:大さじ4
Salt: 1/2 teaspoon / 塩:小さじ1/2

And oil to coat the baking tin. (I used canola oil, but any oil that does not have a strong taste is fine.)                                                                             そして、焼き型に油を塗ります。(私は菜種油を使用しましたが、味が強くない油なら問題ありません。)


The splendour of lemons, I have a few lemon trees which I began growing from the seed which taken from a lemon like this one.
The leaves have a nice scent as well.                                                             
レモンの素晴らしさ、このようなレモンから取った種から育て始めたレモンの木がいくつかあります。 葉もいい香りがします。


For this recipe, I used a grater to shred the lemon zest.
(I think it is easier to use a grater for these occasions.)                               
このレシピでは、おろし金を使ってレモンの皮を細かく刻みました。      (このような場合はおろし金を使うのは簡単だと思います。)


The refreshing scent of lemon really makes baking time even more enjoyable.                                                                                                        レモンのさわやかな香りが、お菓子作りをさらに楽しくします。


Pour the cake batter into a baking tin which has been coated with oil beforehand.                                                                                              Always ensure the oven has been set so it will be ready before the cake is, because there is a battle against time when handling cakes.
To make a fluffy cake with many air pockets one must keep the air captured by the whisked eggs and the best way to do that is to put the cake into the oven immediately.                                                                     
あらかじめ油を塗った焼き型にケーキ生地を入れます。ケーキを扱うときの時間との戦いがあるので、ケーキが準備される前にオーブンが準備できるように、常にオーブンが設定されていることを確認してください。                    空気穴の多いふわふわのケーキを作るには、泡立てた卵に空気を閉じ込めておく必要があります。                                                                                        そのための最善の方法は、ケーキをすぐにオーブンに入れることです。


And just like many cakes, I made the temperature setting for this cake to a high temperature of 400 degrees.
However, this is my "initial temperature" the temperature I will be baking the cake at is 375 degrees. There will be some loss of heat when opening the oven, so the extra high temperature setting to begin with is to compensate for that loss of heat.                                                               
そして、多くのケーキと同じように、このケーキの温度設定を400度の高温に設定しました。                                                                                                しかし、これが私の「初期温度」で、ケーキを焼く温度は375度です。        オーブンを開けるときにいくらかの熱の損失があるので、最初の余分な高温設定はその熱の損失を補うことです。

So after the cake has gone in the oven bring the temperature down to 375 degrees. This is an important point so it should be remembered.        ケーキがオーブンに入ったら、温度を375度に下げます。                              これは重要なポイントですので、お忘れなく。


Having a bite of the freshly baked lemon cake while looking at my lemon trees.
I wonder if there will come a time when I will be making lemon snacks with the lemons I grew myself.                                                                     
レモンの木を見ながら焼きたてのレモンケーキを一口。                                自分で育てたレモンでレモンのおやつを作る時期が来るのではないかと思います。


Today's #holiday_recipe                                                                                   今日の #休日レシピ

Until the next recipe -                                                                                      じゃあ次のレシピまで -


" 続けましょう ! "


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