【3min-DAIRY NEWS】まいにち英語☼Does cow’s milk really do a body good?
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Sixty-five percent of the global population is lactose intolerant,
and yet most people (even those who are lactose intolerant)
are convinced
that they need to drink
the cow’s milk to survive.
We’re indoctrinated at a young age through our parents,
marketing ads,
and even the school cafeteria
that milk does a body good.
Are vegans missing out on optimum health benefits of cow’s milk, or is there a good reason to stay away.
According to the updated
2020-2025
US Dietary Guidelines,
fortified soy milk is nutritionally equivalent to cow’s milk.
Most soy milk
found in supermarkets
and health food stores
is fortified with added nutrients.
This makes fortified soy milk a great source of nutrients and contains the same amount of protein, calcium, and vitamin D.
While unrecognized
by the USDA,
pea milk provides a similar nutrition.
Unlike dairy milk, vegan milk is free from cholesterol, hormones, and trans fats.
This article is republished from VegNews.
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《words/phrases》
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ー牛乳は本当に体にいいのか?ー
世界人口の65%が乳糖不耐症だというのに、ほとんどの人は(乳糖不耐症の人でさえ)牛乳を飲まなければ生きていけないと思い込んでいます。私たちは幼い頃から両親やマーケティング広告、さらには学校の食堂を通じて、牛乳は体に良いものだと教え込まれているのです。ではビーガンの人は牛乳の健康効果を受けられないのでしょうか。それとも避けた方がいい理由があるのでしょうか。
2020-2025年版に更新された米国の食事ガイドラインによると、強化豆乳は栄養的に牛乳と同等です。スーパーや健康食品店で見かける豆乳の多くは、栄養素が添加された強化豆乳です。そのため、強化豆乳は栄養価が高く、タンパク質、カルシウム、ビタミンDを牛乳と同量含んでいます。えんどう豆のミルクはUSDA(米国農務省)の認可を受けていませんが、同様の栄養価を備えています。乳製品とは異なり、ビーガンミルクにはコレステロール、ホルモン、トランス脂肪酸が含まれていません。
この記事はVegNewsに掲載されたものです。
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