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抹茶パンの血糖上昇抑制作用Matcha bread's ability to suppress blood sugar elevation

Generated flour and milled white rice are smooth and palatable. However, nutritionally speaking, they are stripped of their rich nutrients. So, by adding the patented OMGT Matcha Paste to your baking or cooking white rice, you can add the nutritional benefits of matcha and make healthy matcha bread or matcha sushi rice.  

With OMGT Matcha Paste, the matcha colour does not fade, whereas with conventional matcha powder it fades and turns brown. This is a feature of the patented technology, which can be done without additives. A super product that allows you to bring your nutritional wisdom to your cooking, OMGT Matcha Paste will elevate your dishes to a more spectacular, nutritious, healthy and tasty level.               
 OMGT's resident tea master, Kita Juzaemon❣ XII.


Inhibitory effect of matcha bread on blood glucose levels.

To clarify the effect of tea on the suppression of blood glucose elevation in humans, an experiment was conducted in which sweet bread containing 0.75 g matcha per piece was consumed and changes in blood glucose levels were compared with those of a control sweet bread. The results showed that blood glucose levels in the case of matcha bread were lower than in the case of the control bread at 45 and 60 minutes post-meal (Fig. 2). Thus, it can be said that the combination of carbohydrate-rich foods and tea catechins is effective in reducing the absorption of carbohydrates and keeping blood glucose levels low. (Professor Hisaki Matsuura, Faculty of Life and Environment, Mukogawa Women's University)

抹茶パンの血糖上昇抑制作用Inhibitory effect of matcha bread on blood glucose levels.
 人における茶の血糖上昇抑制作用を明らかにするため、1個あたり0.75gの抹茶を含む菓子パンを摂取し、血糖値の変化を対照の菓子パンと比較する実験を行いました。その結果、抹茶パンの場合の血糖値は食後45分および60分で対照パンの場合に比べ低く抑えられました(図2)。このように、糖質を多く含む食品と茶カテキンの組み合わせは、糖質の吸収を抑え、血糖値を低く保つために有効であるといえます。
(武庫川女子大学生活環境学部教授 松浦寿喜まつうらとしき)
生成された小麦粉や、精米された白米は、なめらかで口当たりの良いものです。しかし、栄養学的には、豊富な栄養素を削り捨てているのです。そこで、特許製法された、OMGT Matcha Pasteを加えて、パン作りや白米を炊けば、抹茶の栄養が加わり、健康的な抹茶パンや、抹茶寿司ご飯が作れます。  

今までの抹茶の粉では、抹茶色が退色を起こして、茶色く変色します。
OMGT Matcha Pasteを使用すれば、抹茶色は退色しません。
これが、特許技術の特徴であり、添加物不使用でできる特許技術なのです。あなたの栄養学の知恵を料理に生かすことが出きる超優れものです。OMGT Matcha Pasteはあなたの料理をより華やかで栄養や、健康的な美味しい料理に一段と格上げできるでしょう。
                 OMGT 専属茶師 12代喜多重左衛門

宇治茶師の末裔です。私も緑茶の広報を世界に発信しています。喫茶道・喜多重左衛門として、日本人の身近にある緑茶の偉大なる効能を再発見中です。地球にも優しい有機宇治抹茶を推奨しています。よろしくお願いします。