朝用とおやつ用のパンを1つの生地で。
For today, I will be making a bread for the morning and a cheese bread both with one dough. 今日は朝のパンとチーズパンを生地一枚で作ります。
- With one dough -
- 1つの生地で -
Ingredients for the dough: Flour, water, yeast, egg, salt, and oil. 生地の材料 : 小麦粉、水、イースト、卵、塩、油。
The addition of one egg makes the bread more fluffy and light. 卵1個を加えると、パンがよりふわふわで軽くなります。
For the cheese bread, just top each bun with your favourite type of cheese. チーズパンの場合は、各パンに好みの種類のチーズをのせます。
It only takes about 12 minutes for these breads to bake, so it might be good when there is not as much time to make other more time consuming recipes. これらのパンが焼けるのに約12分しかかからないので、他のもっと時間のかかるレシピを作る時間があまりないときにそれは良いかもしれません。
Since the soft texture is the good attribute of this bread, I think I will enjoy a slice without toasting the bread this time. やわらかい食感がこのパンの良さなので、今回はトーストせずに食べてみようと思います。
Cheese bread for snack. おやつにチーズパン。
" 続けましょう ! "
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?