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(一言ジャーナリング風味チャレンジ0--)2020.05.30 軽量 (One-word journaling flavor challenge 0--)

5/30 急に思い立って、自分が残していたメモを見直してみる。
何のためになるかわからないことを、やめたりまた始めたりしながらしてきた。これを続けている、と言ってもいいのなら、「よく続けてきた」と言いたい。そして、この中の一つでもアウトプットするのが、目下の自分のライフワーク。あと2章、に何年詰まっているのだろう。と思うけどこの2章があって初めて一区切りになる。なんのことか意味不明だと思いますが説明は終わってから。

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Photo:①ほとんど市販の食事。中華料理店の焼きそばと酢豚、成城石井の豚肉野菜ジュレ煮込み、玉ねぎサラダにしらす。 ②新宿の空に気まぐれに入ってきた半月。

5/30 Suddenly think and review the memo I left behind.
I stopped and started doing things that I didn't know what was good for me. If you can say that you keep doing this, I want to say that I've been doing well. And it is my own lifework that outputs even one of them. How many years have I been stuck in the second chapter? I think this is the first time there is a break in these two chapters. I don't think it makes sense, but after the explanation is over.
Photo: (1) Most commercial meals. Yakisoba and vinegared pork at a Chinese restaurant, stewed Seijo Ishii pork vegetable jelly, and onion salad. (2) The half-moon that has entered the whims of the sky in Shinjuku.

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