マガジンのカバー画像

Estache BO!(2021.9.16~)

34
スペイン、ガリシア州の地方テレビ局TelevisionGaliciaの料理番組、「Estache Bo!」のアーカイブのマガジンです。 何気に地元では人気の番組です。 リニューア…
基本無料で楽しめますが、魔法により全てガリシア語表記になってしまったので、課金で翻訳魔法を解く仕組…
¥500
運営しているクリエイター

#料理番組

Estache bo! 2021.11.9

Osobuco 'Thai' con Wok de verdurasIngredientes: • 4 osobucos • 1/2 litro de caldo de …

300
iura
2年前

Estache bo! 2021.11.8

Zancos de pavo con mollo de zume de mazá O noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visit…

300
iura
2年前

Estache bo! 2021.11.5

Tronco recheo de crema de castañas Ingredientes: Para o biscoito: • 100 gr de fariña…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.11.4

Pa de cordeiro con arroz salvaxe Ingredientes: Para o cordeiro ao forno: • 1 pa de co…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.11.3

Torta de chourizo con masa filo Ingredientes: • 3 ovos Para a pasta: • 6 follas de m…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.11.2

"Quesadilla" de polo con queixo curado en cebada Ingredientes: • 1/2 queixo curado en …

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.11.1

Milfollas de berenxena e queixo fresco O noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Friol a César, de Queixos Conchy, para recoller o produto estrela de hoxe: o queixo fresco. Ingredientes Para frixir as berenxenas: • 2 berenxenas •

¥300

Estache bo! 2021.10.29

Ensalada de faba redonda con xurelos ao sal Ingredientes: Para a ensalada: • 400 gr de…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.28

Polo ecolóxico recheo de verduras Ingredientes: - 1 polo enteiro e limpo Para adobar a…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.27

Pan de Ousá recheo de año e queixo de Friol Ingredientes: 1 bolo de pan de Ousá ½ q…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.26

Carne asada de angus con patacas e verduras Ingredientes: - ½ kg. de carne para asar -…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.25

Filetes de lirios en salsa de noces Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visita…

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.22

'Wok' de arroz e cenoria frixida con choco Ingredientes: Para os chocos á prancha: • …

300
iura
3年前

Estache bo! 2021.10.21

Arroz con botelo e repolo Ingredientes: • 1 botelo • 1/2 repolo • 400 gr de arroz • 1 cebola picada • 2 culleradas de polpa dun pemento chouriceiro • 1 dente de allo • 2 culleradas de vinagre ELABORACIÓN: Non hai nada máis galego que un bo

¥300