Estache bo! 2021.10.28
Polo ecolóxico recheo de verduras
Ingredientes:
- 1 polo enteiro e limpo Para adobar a pel do polo: - 150 gr. de manteiga - Aceite de oliva - 1 culler de tomiño - 1 culler de romeu - Sal e pementa - Reladura dun limón - Zume do limón
Para o recheo: - 1 cunca de garavanzos cocidos - 1 cebola asada - 1 pemento asado - 1 berenxena en dados - 2 dentes de allo picados - 1 culleriña de pemento picante - 2 tomates secos en aceite - Sal e pementa
Para a gornición: - 6 patacas - 1 ducia de champiñóns - Allo - Sal e pementa - Aceite de oliva - Azafrán en po
Elaboración: Hoxe cociñamos un polo de verdade. Para adobalo polo mesturamos a manteiga, o aceite, as especias, o limón e salpementamos. Pintamos ben todo o exterior do polo. Para o recheo mesturamos os garavanzos cocidos, a cebola, o pemento asado, a berenxena, o allo, o tomate, as herbas, o pemento doce, sal e pementa. Enchémolo polo e enfornámolo dúas horas a 180 graos. Friximos as patacas e os champiñóns. Metémolos no forno, empratamos e listo para comer…!!!
この記事が気に入ったらチップで応援してみませんか?