0729 t様宅家事代行housekeeping & private chef service(E/日)
What I made today;
1.Spinach goma-ae
2.Sweet& sour chicken with summer veggies (eggplant & Chinese spinach)
3. Vegan Qing Jiao Rou si (meat with spicy bell peppers)
4.Simmered cabbage with deep-fried tofu
5.cucumber &Japanese ginger pressed salad
6 simple shredded cabbage & tomato salad
I can’t say the words of appreciation enough to Mr.&Mrs.T !
They offer me a job, they use their precious time to share meditation with me.
unpredictable weather and hectic days bring us easily away from peace of mind.
Stop. close eyes, and focus on our own breath and “being present” only for 15mins.
作ったもの:
1ほうれん草ごまあえ
2ナス、空芯菜とササミの黒酢炒め
3精進青椒肉絲風
4キャベツと揚げの煮浸し
5キュウリとミョウガのいりこ昆布酢和え
6シンプルキャベツとトマトのサラダ
T様お仕事お忙しい様子で今週もおかず多めのリクエスト。
ごまあえリピート復活です♪
定番は強し。
私の胡麻和えレシピも近々upします。
毎週仕事の最後の十五分を一緒に瞑想するために時間を取っておいてくださる旦那さん。
毎回毎回書いてしまいますが書き足りない程感謝です。
#あおいとり企画
#出張料理
#家事代行 #ケータリング
#プライベートシェフ #yoga #vegan #healthy #organic #macrobiotic #ecologicaleating #cleaneating #sustainablelifestyle #plantbasedfood
#エコクリーニング #オーガニック #ヒーリングフード #ヘルシーフード #リトリート #ビーガン料理 #菜食
#foodforest , #permaculture , #naturalfarming , #家庭菜園 , #フードフォレスト , #パーマカルチャー #veganfood #vegetarianfood #plantbasedwholefood ,
#healthyeating ,#healingfood, #macrobiotic ,