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【和風フォントで味わう】まぐろ maguro tuna
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maguro マグロ まぐろ Pacific bluefin tuna
"マグロ" "まぐろ"は日本の食卓でもお寿司屋さんでも
ご家庭でもメジャーな存在です。
あなたも寿司と言えばマグロを思い浮かべるのではないでしょうか?
絶対にお寿司屋さんに行くと注文するくらい私は大好きです。
手のぬくもりくらいに温かいシャリの上にのった、
赤いマグロに少しお醤油をかけて食べると
とても幸せに感じます。
適度なわさびが入っていると最高ですね!
家庭ではお魚屋さん、スーパーで
まぐろのお刺身が売られているので
ついつい買ってしまいます。
できるだけ鮮度の良いマグロが良いですよ。
外国の方にも大人気です。
"Tuna" is a major part of the Japanese diet,
both at sushi restaurants and at home.
When you think of sushi, you probably think of tuna too.
I love it so much that I order it whenever
I go to a sushi restaurant.It is served on top of rice
that is as warm as the warmth of your hand,
I feel very happy when I eat it with a little bit of soy sauce.
I feel very happy.It is best with just the right amount of wasabi!
At home, I buy tuna sashimi at fish shops and supermarkets.
I buy it at fish shops and supermarkets.
Tuna that is as fresh as possible is best.
It is also very popular among foreigners.
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