コーヒー研究者

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Observing the devastating coffee berry borer (Hypothenemus hampei) inside the coffee berry using micro-computed tomograp…

Journal: Nature(Impact Factor:42.8) Author: Ignacio Alba-Alejandre et al. Published: 19 Nov 2018 Abstractコーヒーベリーボーラーはライフサイクルのほとんどを…

Mulching effects on soil nutrient levels and yield in coffee farming systems in Rwanda

Journal: Soil Use and Management(Impact Factor:2.06) Author: Innocent Nzeyimana et al. Published: 08 Jul 2019 Abstractルワンダの3箇所で小規模農家へ5種の有機…

Grafted coffee increases yield and survivability

Journal: Hort Technology(Impact Factor:0.668) Author: Roxana Myers et al. Published: 11 May 2020 Abstract ・コナティピカはネコブセンチュウの深刻な被害を受け…

Observing the devastating coffee berry borer (Hypothenemus hampei) inside the coffee berry using micro-computed tomography

Journal: Nature(Impact Factor:42.8)

Author: Ignacio Alba-Alejandre et al.

Published: 19 Nov 2018

Abstractコーヒーベリーボーラーはライフサイクルのほとんどをコーヒーチェリーの中で過ごす。マイクロCTでチェリー内部のボーラーの発達段階を観察した。

Introductionからの学び・コーヒ

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Mulching effects on soil nutrient levels and yield in coffee farming systems in Rwanda

Journal: Soil Use and Management(Impact Factor:2.06)

Author: Innocent Nzeyimana et al.

Published: 08 Jul 2019

Abstractルワンダの3箇所で小規模農家へ5種の有機マルチを行い、土壌養分含水量とコーヒー収量への影響を評価した。T4、T5ではSoil carbon、N、P、K、Ca、

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Grafted coffee increases yield and survivability

Journal: Hort Technology(Impact Factor:0.668)

Author: Roxana Myers et al.

Published: 11 May 2020

Abstract ・コナティピカはネコブセンチュウの深刻な被害を受けている。

・7つの台木のうち、4つのリベリカ台木の圃場での有効性が確認された。

・植え付けから13年後には、接木していないコナテ

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