見出し画像

- Scones with fresh cream -

おやつとしても食事の一部としても美味しいスコーンは、多くの料理にも合います。 自家製クリームと一緒に食べるスコーンを作ってみましょう。Delicious both as a snack and as a part of a meal, and scones suit many dishes as well.                                                                                              Let's make some scones to enjoy with homemade fresh cream.

画像1

To make scones one does not need many ingredients, and no rare ingredients are used either, so scones are easy to make once one remembers the steps.                                                                                      スコーンを作るのに多くの材料を必要とせず、珍しい材料も使用されていないので、手順を覚えていればスコーンを簡単に作ることができます。

Now, let's begin!                                                                                              それでは、始めましょう !



- Making Scones -

- スコーン作り -

画像2

The ingredients: Flour, butter, milk, egg, sugar, baking powder, salt.       材料:小麦粉、バター、牛乳、卵、砂糖、ベーキングパウダー、塩。


Also, for today I made some chocolate and almond biscuits using half of the dough. (This does not not need anything other than the chocolate and almond, and one can replace the additional things with others too.)  また、今日は生地の半分を使ってチョコレートとアーモンドビスケットを作りました。 (これはチョコレートとアーモンド以外のものを必要とせず、追加のものを他のものと交換することもできます。)

画像3

Cutting each piece rather small, this makes the biscuits a little more crisp.                                                                                                                  各ピースをかなり小さくカットします。これにより、ビスケットがもう少しカリカリになります。

画像4

画像5

Before baking the scones putting them into the freezer for a while makes them become bake better.
I kept the scones inside the freezer for about ten minutes. It might seem like a unimportant step, but I think it does make quite the difference in a way that will make the scones even more delicious.   
                                スコーンを焼く前に、しばらく冷凍庫に入れると、焼き上がりが良くなります。スコーンを冷凍庫に10分ほど入れておきました。                                   それは重要でないステップのように思えるかもしれませんが、それはスコーンをさらに美味しくする方法でかなりの違いをもたらすと思います。

画像6

The biscuits have taken a nice shade of brown.
It seems like they have been baked for just the right amount of time.   
     ビスケットは茶色がかっています。                                                               ちょうどいい時間焼き上げたようです。

画像7

It is time to bring out the fresh cream to top on the scones.                        クリームをスコーンの上に載せる時が来ました。

画像8

A generous serving of cream for every scone.                                               各スコーンにたっぷりの生クリーム。




画像9

Today's post was about scones.                                                                     今日の投稿はスコーンについてでした。



" 続けましょう ! "

画像10


この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?