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230324 ジャンプ・より健康的な麺類クエスト
ジャンプ
15:21、最高71回
まーめん
ご存じですか?
喧しくSNSで
正に喧伝している
大豆由来の麺です
インスタで
あまりに見かけるから
一組頼んでみました
後はね~
全粒うどん
石丸さんのも頼んでみたよ
全粒なら或いは
と想ったのよ
普段は
こちらのシリーズの
お世話になってて
ワンパンパスタでも
十分に美味しく頂けるんです
でも
国産で楽しみたい
そう思って探して居たんです
そんな中
捜す遠眼鏡の前に
立ちはだかった
2社の製品
手始めには打って付けか
と想ったんです
あ、感想は下に書くね
Jump 15:21, max 71 jumps
Ma-men
Did you know?
It's the soy-based noodle that is being clamored for on social media
It's the soy-based noodle that is being rightly touted!
I've seen it so many times on Instagram
I ordered a pair!
And the rest - whole wheat udon noodles!
https://www.store.isimaru.co.jp/smartphone/list.html?category_code=ct74
I ordered some of Mr. Ishimaru's udon noodles.
I thought that whole-grain udon would be better than
I'm a big fan of this series.
I'm usually a fan of this series, and it's good enough for a one-pan pasta dish.
But I'd like to enjoy them domestically grown.
That's what I was looking for.
In the midst of my search, the products of two companies stood in front of me.
I thought it would be a good place to start.
I'll write my impressions below.
by DeepL
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