230509 rustichella d'abruzzoのリングイネ・villa Zottoperaのオリーブオイル
https://www.yodobashi.com/product/100000001005328321/
ルスティケーラ ダブルッツォ リングイネ
rustichella d'abruzzo
コレ、旨かったんですよね
どこかで誰かから聞いたんですが
ヨドバシで買えるって聞いて
取り寄せたのを憶えてます
個人的にハマってた
ワンパンで作ったら
めちゃくちゃ濃厚な
ソースが取れましてね
アーリオ・オーリオ
だったと記憶してますが
小麦って
こんな明るい薫りが
スるものなんだなぁ
って感動シたのも
想い出されました
そのあと調べたら
リゾッタータより
普通に茹でて
ソースとマンテカトゥーラ
の方が
ブロンズダイスとは
相性が良いと聞いて
次は
と作って見たところ
やはり素晴らしかったので
コレは継続購入!
って想った時にハタと
コレでイイのか症候群の
発作が出ちゃって
全粒スパゲティを
買い足しちゃったんです
だって
美味しかったら
其処にラインナップされ続けると
想うじゃないですか
それが…(x_x)
継続購入…
出来なくなってる…( >_<)
230509 linguine from rustichella d'abruzzo, olive oil from villa Zottopera
rustichella d'abruzzo linguine
rustichella d'abruzzo
This was delicious, wasn't it?
I heard it from someone somewhere.
I remember ordering it from Yodobashi when I heard it was available there.
I made it with one pan, which I was personally addicted to.
I made it with one pan, which I was personally addicted to, and I got a very rich sauce.
I remember it was an ario aurio.
I remember I was impressed by the bright aroma of wheat.
I was so impressed by such a bright smell of wheat.
After that, I looked it up and found that it was more like a risottata.
I found out that it is better to boil it with sauce and mantecatura than risottata.
I heard that it goes well with bronze dice.
I made the next one and it was amazing!
I made the next one and it was so good that I decided to keep buying it!
And then I had a seizure of "Is this right?
I had a bout of "is this really what I want?
I bought more whole grain spaghetti.
Because if it's good, you'd think they'd keep it in the lineup, right?
But...(x_x) I can't continue to buy it anymore...(>_<)
By DeepL
この記事が気に入ったらチップで応援してみませんか?