
感染症(ウイルス)に役立つ可能性のあるアロマと栄養
アジスロマイシン(抗生物質)やヒドロキシクロロキン(マラリア薬)のコロナウイルスに作用する研究が『Journal of Medical Virology』に掲載されました。
Potential interventions for SARS-CoV-2 infections: Zinc showing promise
A study using a combination of Zn, low-dose HCQ, and AZ for treatment of COVID-19 in outpatients also showed promising results.17 The doses were: zinc sulfate 220 mg once daily, HCQ 200 mg BID and AZ 500 mg daily, all for 5 days. This study compared 141 risk-stratified COVID-19 patients (from a larger pool of all COVID-19 positives in the practice) treated with the triple regimen compared to 377 confirmed COVID-19 patients from the same community (other practices) that were used as untreated controls. Risk-stratified patients that met the criteria for treatment included: (A) age >60 years, with or without symptoms; (B) age <60 with shortness of breath; (C) age <60 with at least one of several comorbidities. Median time between symptom onset and consultation was 4 days. Of the treated patients, 4 of 141 (2.8%) were hospitalized compared to 58 of 377 (15.4%) of the untreated patients (OR: 0.16; 95% CI: 0.06–0.5, p < .001). In terms of mortality, one patient (0.7%) in the treated group died versus 13 (3.5%) in the untreated group (OR: 0.2; 95% CI: 0.03–1.5; p = .16). Thus, there was an 84% reduction in hospitalizations and 80% decrease in mortality. Nausea and diarrhea were reported in 14% and 11%, respectively. No cardiac adverse effects were noted.
硫酸亜鉛+ヒドロキシクロロキン+アジスロマイシンで外来患者の入院と死亡率が減少
投与量
硫酸亜鉛 220mg / 1日1回
ヒドロキシクロロキン 200mg / 1日2回
アジスロマイシン 500mg / 1日
入院 → 84%減少
死亡率 → 80%減少
悪心・下痢 11%〜14%
心臓への悪影響は認められず。
薬を使わずに自然療法で対応するとしたら?
まずは亜鉛。亜鉛を多く含む食材は、牡蠣、レバー、牛肩ロース、牛もも肉、小麦胚芽、カシューナッツ、アーモンド、卵など。
ですが…
実は亜鉛を食べるだけでは、ダメなんです💦
食べるだけだと細胞の外側に亜鉛がある状態で、ウイルスを増殖させないようにするには、亜鉛を細胞の中に入れてあげる必要があります。
それから、ヒドロキシクロロキンやアジスロマイシンのような作用を持つエッセンシャルオイルが役立つ可能性があります。
ウイルスを増殖させないための仕組み。細胞の中に亜鉛を届ける方法
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