見出し画像

HSY Day127 酒麹

杉田敦さんと井上文雄さんの女子美術大学のオンライン授業、ゲストが萩錦酒造の萩原綾乃さんだったので、お願いして聴講させていただいた。萩原さんには去年静岡でお会いしたご縁があり、今年の正月のお酒をお願いしたのだった。とても美味しかった。またお願いしようと思う。講義終了後、短いオンライン懇親会にも参加。酒麹をつくるように文章を書くのが理想だ、と思った。それは現状、わたしにはまだ難しそうだけど、そういう方向に近づけていきたい。(ち)

【English】
At Atsushi Sugita and Fumio Inoue's online class at Joshibi University of Art and Design, the guest was Ayano Hagiwara of Haginishiki Sake Brewery, so I asked for listening to the lecture. I met her last year in Shizuoka, and bought her sake at the new year day. Very delicious. I will buy again. After the lecture, I also participated in a short online gathering. I hope to write like making mold. Now it’s still difficult for me, but I would like to approach that direction. (C)


この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?