見出し画像

🧊❄おはようございます❄🧊雪椿❄❄❄

I received 100% premium Koshihikari specially cultivated rice from Uonuma from my ex-husband "T".

It's really helpful because I send it regularly.

This rice is

It was also recognized as a UNESCO Intangible Cultural Heritage in 2013.
福岡在住の元夫T氏からお米が届きました。
2013年に「ユネスコ無形文化遺産」にも認定されています。

綴じ込みの封書に、
おすすめの炊き方とあります。
「お米は乾燥しているため最初の水を吸収するので、硬水がおすすめ。3時間以上は冷たいお水で浸水する。氷🧊を2〜3個入れる」凄い、、、🧊🧊🧊
In a sealed envelope,

There are recommended cooking methods.

"Rice is dry and absorbs the first water, so hard water is recommended. Soak in cold water for at least 3 hours. Add 2-3 ice cubes." Amazing...      


❄雪椿YukiTsubaki❄Tsubaki❄

椿姫の英名は?

🏰The Lady of the Camelias🏰

いいなと思ったら応援しよう!