進捗
190903 (English below)
アニバーサリーも一息ついてレシピをフィリピン人スタッフに教えるフェーズに突入。
で、今日起こったことは
・寸胴が少し小さかったので大きいのに変えてくれた(優しい
・変えたついでに水を勝手に2倍入れてくれていた(なんで??
・10分おきにかき混ぜてってお願いしてるけどぜんぜんやってくれない!
原因は自分の英語力、信頼など自分にも改善点は沢山あるんだ、
にしても前途多難!
国が違えば材料も人間も文化も違う。世界沢山の国でやっていきたい夢があるけど、一つの国でどれぐらいの時間が必要なんだろう。
頑張るよ。
写真は鶏の足、通称もみじ。
紅葉に見えるからもみじなんだけど、フィリピンではアディダスなんだって。
アディダス笑
考えることは一緒だ。
にしてもアディダスは笑った^o^
------------------------------
I could breath a sigh of relief after blucat anniversary and progress to nect stage to teach my recipe.
Then something happened
Kitchen staffs changed al the way the pot to bigger one. (kindness
At that time they add the water two times more (oh kindness?
I begged them to stir soup stock every 5 minutes but they sometimes forgot.
off course It’s because of my English or trust I guess.
umm
If the nationality is different, ingredients, people and culture are also different exactly.
I want to do what I’ve done in Cebu in other countries. But I can’t guess how long period I need.
Anyway I’ll try my best.
This picture is chicken feet called Momiji in Japan.
Why this is called Momiji is because of its shape.
In Philippiens it’s called Adidas.
I burst out laughing.
We are in common.
By the way, I laughed so much.
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?