Half of Americans Want Meat-Free Options After Industry’s Crisis
Extracted from Bloomberg
The U.S. meat industry crisis that saw thousands of sick workers, surging prices and grocery-store shortage is leading half of Americans to consider plant-based options, new research shows.
- Virus outbreaks sparked meat-plant closures, protein shortages. Survey shows 52% of respondents think the food industry should focus more on meat-free foods to help reduce shortages.
- Despite of the strong demand of meat, survey shows consumers concerned over worker, animal treatment.
日本語
約半数のアメリカ人が肉製品以外のオプションを探し始める
大多数の食肉業者従業員がコロナウィルスにかかり、食肉の供給不足と値段の高騰が生じたアメリカで、サーベイに対し、消費者の約半数が植物由来のタンパク質を選択する傾向にあると答えた。
・52%の回答者が、食品業界は植物由来の食物にシフトするべきと感じている。
・未だ食肉の需要は高いものの、食肉業界の過重労働や動物虐待を心配する声が多い。
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