見出し画像

『#DAY1140.「新島の島寿司」/""Ashitaba tenpura I ate in Niijima"』

「マダイ、メダイ、クロムツの島寿司」島寿司は醤油漬けの白身魚に洋辛子をトッピングした郷土料理です。辛子なのはワサビが手に入らなかった代用だそうです、でもそこから文化と変化が始まるのですね、面白い!

"Madai, Medai, Kurotsu no Shima Sushi" Shima sushi is a local dish of white fish pickled in soy sauce topped with mustard. It seems that the mustard is a substitute for wasabi that was not available, but culture and change start from there, which is interesting!

“Madai,Medai,Kurotsu no Shima Sushi” Shima 寿司是用酱油腌制的白鱼和芥末酱制成的当地菜肴。 芥末似乎是没有芥末的替代品,但文化和变化从那里开始,这很有趣!

"Madai, Medai, Kurotsu no Shima Sushi" El sushi Shima es un plato local de pescado blanco encurtido en salsa de soja cubierto con mostaza. Parece que la mostaza es un sustituto del wasabi que no estaba disponible, pero la cultura y el cambio parten de ahí, ¡lo cual es interesante!


いいなと思ったら応援しよう!