『#DAY1086.アンテノールの「桜のモンブラン」/"Sakura Mont Blanc"』
「桜色の優しさに包まれたなら」
美しい桜色に心奪われる、アンテノールの「桜のモンブラン」です。上の乗っかったキラキラゼリー、に桜の塩漬け、モンブランクリームの中のスポンジとクリームに心躍ります。春が本格的にやってきましたね。
"If you are wrapped in the gentleness of cherry blossoms"
Antenor's "Sakura Mont Blanc" is fascinated by the beautiful cherry blossoms. The glitter jelly on top, the salted cherry blossoms, and the sponge and cream in the Mont Blanc cream are exciting. Spring has come in earnest.
“如果你被樱花的温柔包裹着”
安特诺的“Sakura Mont Blanc”被美丽的樱花迷住了。 上面闪闪发光的果冻,盐渍的樱花,以及勃朗峰奶油中的海绵和奶油,令人兴奋。 春天来得很认真。
"Si te envuelve la dulzura de los cerezos en flor"
El "Sakura Mont Blanc" de Antenor está fascinado por las hermosas flores de cerezo. La gelatina brillante en la parte superior, las flores de cerezo saladas y la esponja y la crema en la crema Mont Blanc son emocionantes. La primavera ha llegado en serio.