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テンション⤴焼き豚/Char-siu pork

テンション⤴焼き豚/Char-siu pork

豚の肩ロース塊が20%OFFになっているのを見つけたので、焼き豚を作ることにした。おいしくできるかどうかわからなかったので、小さい塊を選んだことを今ハゲシク後悔してる。なぜならめちゃくちゃおいしいのができたから💛しかも簡単に作れるので、これはぜひ作ってみてね
I found a lot of 20% discounted a block of pork shoulder roast in the supermarket one day.
I came up with making Char-siu pork using it!
Now I regret to choose the smaller size of the pork because it was definitely delicious.
Hope you would try to make it because of the easy cooking too.

<材料>
豚肩ロース肉の塊 500g
玉ネギ            200g
白ネギの青い部分 少々
ショウガ          20g
ニンニク          50g
紹興酒             200g
醤油                 400g
洗双糖    100g
水      600g
<Ingredient>
500g        A block of pork shoulder roast
200g        Onion
50g          A green part of Leek
20g          Ginger
50g          Garlic
200g        Shaoxing wine
 400g       Soy sauce
100g       Light brown sugar
600g        Water

1)豚肩ロース肉の筋を包丁で切り、タコ糸で縛る
2)フライパンを熱しタコ糸で縛った豚肩ロース肉の塊を表面がきつね色になるまで全体に焼き目をつける
3)たまねぎ、しょうが、にんにくは薄切り、ねぎの青い部分はそのままで使う
4)鍋になたねサラダ油を熱し、中火で野菜を濃いきつね色になるまでしっかりと炒める
5)(4)に水や調味料を加えてひと煮立ちしたのち、焼き目を付けた肩ロース肉の塊を入れ、ひと煮立ちしたら中火でゆっくり30~40分程度煮る。
6)煮終わったら、そのまま汁に漬けたまま冷ます
1) Tie the pork with kitchen twine.
2) Heat a frying pan and fry the whole pork until the surface becomes golden brown.
3) Slice onions, ginger, and garlic. Use the green part of Leek as it is.
4) Heat the vegetable oil in a pan and fry the vegetables well on medium heat until they become dark brown.
5) Add water and seasonings to (4) and boil once, then add pork and boil for 30-40 minutes on medium heat.
6) After boiling, let it cool while soaking in the sauce.


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