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Unknown effect of Japanese originated health component ”Resistant Protein”

The Resistant Protein, which is a health-promoting ingredient developed in Japan, acts like dietary fiber even though it is a protein. Because it is difficult to be digested inside the body, it is expected to have beneficial effects, such as lowering cholesterol levels. Also, it may have a slimming effect by absorbing fat and discharging fat without being digested. Resistant protein is a healthy component and has the properties of a super food that balances beauty and health.

Among food products, sake kasu (sake lees) contains the highest content of resistant protein.
Sake lees are produced in the process of fermenting rice to make sake, but since it is not commonly used due to the limited number of recipes, it is difficult to find in the market.

In Japan, there are several companies, such as FARM8.co.ltd, that are starting to commercialize sake lees. The most accessible product outside Japan is a seasoning product made from powdered sake lees.

रेसिस्टेंट प्रोटीन, जो जापान में विकसित एक स्वास्थ्य-प्रचारक घटक है, यह प्रोटीन होने के बावजूद आहार फाइबर की तरह कार्य करता है। चूंकि शरीर के अंदर पचाना मुश्किल है, इसलिए यह लाभकारी प्रभाव होने की उम्मीद है, जैसे कोलेस्ट्रॉल के स्तर को कम करना। इसके अलावा, यह वसा को अवशोषित करके और पचाने के बिना वसा निर्वहन करके एक slimming प्रभाव हो सकता है। प्रतिरोधी प्रोटीन एक स्वस्थ घटक है और इसमें एक सुपर भोजन के गुण होते हैं जो सौंदर्य और स्वास्थ्य को संतुलित करता है।
खाद्य उत्पादों में, खाई कासु (खातिर लीज) में प्रतिरोधी प्रोटीन की उच्चतम सामग्री होती है।
चावल लीज बनाने के लिए चावल की किण्वन की प्रक्रिया में उत्पादित होते हैं, लेकिन चूंकि आमतौर पर व्यंजनों की सीमित संख्या के कारण इसका उपयोग नहीं किया जाता है, इसलिए बाजार में खोजना मुश्किल होता है।

जापान में, कई कंपनियां हैं, जैसे कि FARM8.co.ltd, जो खाद्यान्न लीज का व्यावसायीकरण शुरू कर रही हैं। जापान के बाहर सबसे सुलभ उत्पाद पाउडर खाद्यान्न लीज से बने एक मसालेदार उत्पाद है।


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