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毎日のスパイスティー

今日選んだスパイスを見てみましょう。 イラストのように、これらの香りのよいスパイスは、今日のスパイスティーを作るために使用されました。   Let's see today's selected spices.                                                                       Just like on the illustration, these fragrant spices were used to make today's cup of spice tea.

What made this afternoon's spice tea different was the "Star anise" which was added. (It was my first time having it in spice tea.)                       今日の午後のスパイスティーが違うのは、追加された「スターアニス」でした。 (スパイスティーに入れるのは初めてでした。)

"Star anise" is seems to be widely used in Chinese cuisine, although I have not researched about it so much yet.                                               「スターアニス」は、まだあまり調べていませんが、中華料理で広く使われているようです。

Now, let's see the full list of spices which were used today.                       それでは、今日使用されたスパイスの完全なリストを見てみましょう。

Four highly aromatic spices!

  香り高い4つのスパイス!

作りたてのスパイスティーから香りが漂います。

These amounts were used to make 4 cups of spice tea.                              これらの量は、4カップのスパイスティーを作るために使用されました。

Five cardamom pods, half a cinnamon stick, black pepper, and one star anise.                                                                                                                   5つのカルダモンポッド、半分のシナモンスティック、黒コショウ、1つのスターアニス。

Today's cardamom pods were green cardamom pods.                            The other type of cardamom is "black cardamom," this is also is good in spice tea, but it does give a different flavour.                                             (If unfamiliar with cardamom, I would recommend trying the "green cardamom" first.)                                                                                            今日のカルダモンポッドは緑色のカルダモンポッドでした。 他の種類のカルダモンは「ブラックカルダモン」です。                                                            これはスパイスティーにも適していますが、味が異なります。                 (カルダモンに慣れていない場合は、まず「グリーンカルダモン」を試してみることをお勧めします。

Use any type of black tea leaf you like.                                                         好きな種類の紅茶の葉を使用してください。

This is made with three cups of milk and one cup of water.                       これは、3カップの牛乳と1カップの水で作られています。

It is important to bring the spices alone to a boil in the water first.            最初にスパイスだけを水で沸騰させることが重要です。

The oils in milk will make it difficult for the flavours kept within the dried spices to be drawn out. I think this is a rather important point.        牛乳に含まれる油は、乾燥した香辛料に含まれる風味を引き出すのを困難にします。(これはかなり重要なポイントだと思います。)

And whether to add sugar is optional, but I do prefer to have a slight presence of sugar in the spice tea.                                                                 砂糖を加えるかどうかは任意ですが、私はスパイスティーに砂糖を少し入れたいと思っています。

Spice tea might be a good winter refreshment to make next time.           スパイスティーは、次回作るのに良い冬の飲み物かもしれません。

温かいスパイスティーを片手に、                          これからも続けていきましょう!




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