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炒め物の味付け How to make Stir-fried food

炒め物はフライパンに油を熱して炒め、味をつけるだけの簡単な料理。でもおいしく作るには素材に合った炒め方が必要。豚のスライスは酒と醤油を揉み込み下味をつけ、ネギ生姜ニンニクを炒めて香りが出たところで加え、水分が飛んで油でチリチリいうまで炒める。味が足りなければ塩をふる。小松菜は短時間でシャキッと炒め、塩で味付け。あっさりと。舞茸は弱火で炒めて蓋をして蒸し、水分が出たら醤油と味醂で濃いめの味付けにして、水分が飛ぶまで炒める。全部一緒に炒めるのと格段の違い。純米酒、できれば冷やおろしと。Stir-fried cooking is simple, but if you want to eat delicious dish, just cook them separately. Pork seasoned w/sake and soy sauce  should be cooked w/garlic, ginger, and green onion until all liquid is run out. Komatsuna should be cooked quickly w/high heat, sprinkle salt only. Maitake is stir-fried lightly, cover w/lid, add enough soy sauce and mirin. Absolutely different dish. Junmai, or  Hiyaoroshi matches well.

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