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カレー感謝祭 / Curry Appreciation Party (24/12/01)

12月1日は、今年一年、みんなで多文化交流in江東の活動をサポートしてくれたみなさんたちをお招きして、カレー感謝会を開催。

On 1st December, we held a curry appreciation party inviting everyone who has supported Multicultural Exchange in Koto's activities this year.

辛いものが苦手な人でも食べられるように調整したほうれん草カレーをカレーボランティアが作り、カレーサポーターがいろいろサポートしました。美味しいインドカレーを作るために、多様な国のボランティアが、マスク越しにあーだこーだとコミュニケーションとりました。多国籍ボランティアの協力で美味しいインドカレーができました。

Curry volunteers made a spinach chicken curry that even people who don't like spicy food could eat, and curry supporters provided various support to them to make it possible. Volunteers from different countries putting their masks on communicated while cooking to make delicious Indian curry. Finally delicious Indian curry was made with the help of international volunteers.

ゲストが到着してからは、グループリーダーが大活躍。それぞれのグループでコミュニケーションをとり、今度はカレーを食べながら、コミュニケーションができてました。

After the guests arrived, the group leader of each table played an active role who facilitated the first conversations between people from different backgrounds. After the introduction session was over they were able to communicate happily while eating curry.

カレーを作りながら、そして食べながら、地域の多様な人たちとたくさん話して、我々の感謝を表せた我々らしいサイコーの感謝会となりました。

It was the perfect appreciation party in which we were able to express our gratitude by making and eating curry and talking with a variety of people from the local community.

ゲストとカレーボランティアスタッフで記念写真
Group photo of guests and curry volunteer staff
調理開始 / Cooking start
イベントリーダーの中野さんとリーパさん
Event leaders Reiko and Leepa
ほうれん草を投入
Add spinach
グリーンカレー
green curry
ご飯にカレーを盛り付け
Serve curry on rice
ゲストの方と談笑
Chatting with guests
テーブルリーダーによる参加者紹介
Table leaders introduce each participant.
茶道の先生の講話
Lecture by a tea ceremony teacher

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