【Day19】Soba
Summary
Japanese food, "SOBA" is healthy and delicious than any other nodules.
Text
When I go overseas, I often miss Japanese food.
Especially, I want to eat "SOBA".
This is a kind of noodle, made of buckwheat flour.
The taste is refreshing and not greasy than any other nodules.
When you go into the countryside near a mountain In Japan, you can get delicious soba because that place has clean water.
Soba is really healthy because it contains dietary fiber, rich minerals, and catechins that help the body fight viruses.
They have soba for dinner because it is healthy and it is not heavy on the stomach.
したがき
海外旅行に行くと、日本の料理が恋しくなります。
私は、「そば」が食べたくなります。
そばは、麺類の一種で、そば粉から作られています。
ほかの麺類よりもさっぱりしています。
地方に行くと、水がきれいなので、おいしいそばを食べることができます。
水がきれいな場所だと、水がカギとなる日本酒もおいしいので、一緒に楽しみます。
そばは健康にもメリットがあります。
食物繊維や、ウイルスに強いカテキン、豊富なミネラルを含んでいるため、ヘルシーな食べ物です。
日本では、そばダイエットといわれる減量方法もあるくらいです。