1.5 あけおめ HNY
日本語:
明けましておめでとうございます。
久しぶりです。
長い間更新してなかったですね。引っ越しましたし、勉強も忙しくなってしまったから、中々ブログを書く時間がなかったです。
最近、料理をちょっとずつの程度で挑戦しています。普段は適当に料理をしているけど、たまにあまり作った事ない料理を頑張って作ってます。私結構ドジっ子な人だから、毎回ハラハラしながらやっているけど、完全な失敗作はまだ無いので、とりあえずほっとしています。
クリスマスにルームメイトと祝いしました。鶏肉はニンニクと生姜を味付けしました。パスタサラダも私が作りました。両方初めて作ってて、そして他の人に食べさせたので、ちょっと緊張しました。ww
今年はもっと書けるように頑張ります!またね〜
English:
Happy New Year!
It’s been a while.
I haven’t had time to update for a while because I was so busy with moving and school.
Recently, I’ve been challenging myself with cooking little by little. Usually what I make is pretty simple, but every once in a while I try cooking something I haven’t really made before. I’m pretty clumsy so every time I feel kind of anxious, but I haven’t had a complete failure yet so for the time being I’m relieved.
I celebrated Christmas with my roommates. I made garlic and ginger chicken, as well as pasta salad. I made both for the first time and other people were going to eat them too so I was a little nervous lol
I’ll try to write more this year! Bye for now~