クロアチアのツナディップ/Tuna Fish Pate Croatian Style
さっすがに、これにはベゲタ入ってません!笑
クロアチアのツナディップ
材料
*ツナ缶 大きいもの(6oz/170g)で汁気を切ったもの1缶
*マスタード 小さじ1
*紫のたまねぎ 小さいの1個、みじん切り
*固ゆでゆで卵:2個、みじん切り
*マヨネーズ:125g
*ニンニク:2かけ、みじん切りか、ガーリックマッシャーでつぶしたもの
*コショウ:少々
*オリーブオイル:大さじ1
*パプリカ:少々(飾り)
↑ を全てボールに入れて混ぜるだけで出来上がり。パプリカをパラパラと振りかけてアクセント。薄切りのフランスパン、クラッカーなどにのせて。
The International Women's Clubのレシピブックから。
Tuna Fish Pate Croatian Style
Ingredients
* Tuna cans 1 can of large (6oz / 170g) drained
* Mustard 1 teaspoon
* Purple onion, 1 (small one) chopped
* Hard boiled egg: 2 chopped
* Mayonnaise: 125g
* Garlic: 2 cloves. chopped or mashed with garlic masher
* Pepper: A little
* Olive oil: 1 tbsp
* Paprika: A little (decoration)
Just put all the ingredients in a bowl and mix. Sprinkle paprika and accent it. Eat with
sliced French bread, crackers, etc.
From the recipe book of The International Women's Club.
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?