2023年度SAKE DIPLOMA International対策問題集 Vol.22
昨年までAmazonのKindleで販売していた「Japanese SAKE QUIZ 250: SAKE DIPLOMA International 2022 support (English Edition)」を、今年からnoteにて無料公開することにしました。定期的に更新していきますので、受験する皆さんはぜひご活用ください。
【106】Question
Select one process that lowers the product temperature and suppresses the growth of yeast in order to concentrate on saccharification in the first half of the Shubo making process.
Utase
Waki-tsuki
Kumi-kake
Fukure-yudo
【107】Question
Select one date for Choyo-no-sekku.
May 5
July 7
September 9
November 11
【108】Question
Select one aroma from the Maillard reaction found in aged-type sake.
great burdock
coffee
cashew nuts
bitter almond
【109】Question
Select one aroma found in aged old sake.
iron
rice flour
caramel
honeysuckle
【110】Question
Select one year that Dewasansan was bred at the Yamagata Prefectural Agricultural Experiment Station.
1938.
1985.
1989.
1997.
答えはご自身で公式テキストにてご確認ください。
答えと解説は有料となります。
ここから先は
¥ 100
Amazonギフトカード5,000円分が当たる
よろしければ応援お願いします! いただいたチップは日本酒購入に使わせていただきます。