2023年度SAKE DIPLOMA International対策問題集 Vol.9
昨年までAmazonのKindleで販売していた「Japanese SAKE QUIZ 250: SAKE DIPLOMA International 2022 support (English Edition)」を、今年からnoteにて無料公開することにしました。定期的に更新していきますので、受験する皆さんはぜひご活用ください。
【041】Question
Select one prefecture that has a layer of coarse sandy soil called massa soil.
Ishikawa
Kyoto
Hyogo
Hiroshima
【042】Question
Select one prefecture where Mahoroba Hana Yeast was researched and developed.
Aomori
Akita
Fukushima
Yamagata
【043】Question
Select one sweet potato variety that produces a diacetyl odor like yogurt or red wine.
Aya Komachi
Beni Hayato
Aya Murasaki
Joy White
【044】Question
Select one alcohol concentration limit at which sake yeast can generally ferment.
13-14%.
15-18%.
18-20%.
21-23%.
【045】Question
Select one person who isolated Hana-kobo.
Hisayasu Nakata
Kinichi Nojiro
Genichiro Kawachi
Senzaburo Miura
答えはご自身で公式テキストにてご確認ください。
答えと解説は有料となります。
ここから先は
¥ 100
この記事が気に入ったらチップで応援してみませんか?