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2023年度SAKE DIPLOMA International対策問題集 Vol.40
昨年までAmazonのKindleで販売していた「Japanese SAKE QUIZ 250: SAKE DIPLOMA International 2022 support (English Edition)」を、今年からnoteにて無料公開することにしました。定期的に更新していきますので、受験する皆さんはぜひご活用ください。
【196】Question
Select one operation to separate the moromi that has finished fermenting into sake and sake lees.
Pressing
Filtering
Ori-sage
Heat Pasteurization
【197】Question
Miyama Nishiki was born in 1978 by irradiating Takane Nishiki with gamma rays, select one prefecture where this Takane Nishiki was born.
Niigata
Nagano
Hyogo
Okayama
【198】Question
Select one prefecture that calls itself the "Kingdom of Beautiful Sake.
Aomori
Akita
Yamagata
Fukushima
【199】Question
In Binkan hi-ire, select one temperature for the sake to be removed and cooled.
45℃
55℃
65℃
75℃
【200】Question
Select one combination of rice suitable for sake brewing in Toyama Prefecture.
Wakamizu, Yumesansui, Yumeginga
Yukimegami, Sakemirai, Miyama Nishiki
Yume no Kaori, Hanafubuki, Miyama Nishiki
Oyama Nishiki, Tomi no Kaori, Gohyakumangoku
答えはご自身で公式テキストにてご確認ください。
答えと解説は有料となります。
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