実践!速単必修編を速読する-11
People today are worried /about food safety. As a result, the popularity of “organic” farming of fruits and vegetables is increasing. But what exactly does organic farming mean?
人々は今日心配している、食の安全について。結果として、「有機栽培の」農業の人気は、果物や野菜の、高まっている。しかし、有機農業は正確には何を意味するのか。
It is probably easier /to explain what organic farming is not. Organic farming does not use “pesticide or fertilizer”. Instead, this style of farming uses natural methods /to protect plants and help them grow. So, organic agricultural products are thought /to be generally safer than non-organic ones.
説明することはおそらくより簡単だ、何が有機農業ではないかを。有機農業は農薬や化学肥料を使わない。代わりに、この形式の農業は自然な方法を使う、植物を保護し、成長を助けるために。だから、有機農業の生産物は考えられている、一般的により安全であると、有機栽培でないものより。
In the United States, about two percent of all food is grown using organic methods. The U.S. government officially licenses farms /as “organic” if they pass an examination. Presently, there are about 10,000 licensed farmers /in the U.S., and this number is growing /by about 20% a year.
合衆国では、すべての食べ物のおよそ2パーセントが生産されている、有機農法を使用して。合衆国政府は公式に農場を認可する、「有機農場」として、農場が試験に合格すれば。現在では、認可されたおよそ10000人の農家がいる、合衆国に、そしてこの/数は増加しつつある、年におよそ20パーセントずつ。