Lesson1 コーヒーの淹れ方 ~ドリップパック編~
1.TAP
Tap lightly on the top of the coffee bag for gathering coffee to the bottom.
(Please be careful not to spill coffee grinds.)
2.Tear off
Tear off the top the coffee bag along cut off line.
3.Hang
Open the mouth of the coffee bag wide, then hang the bag with the two hooks.
4.Pour
Pour a small amount of hot water and steam coffee for about 10~20 seconds.
Gradually pour more hot water 2 or 3 times.
Be careful not to spill the coffee from the coffee bag.
★ A cup of coffee=About 140ml.
(Please arrange taste by adding more or less hot water as you prefer.)
和訳
1.軽くたたく
コーヒーの粉がこぼれないように、上部を軽くたたき、コーヒーをフィルター下部に集めます。
2.切り取る
キリトリ線にそって上部を切り取ってください。
3.掛ける
注ぎ口を大きく開き、2つのフックで安定させます。
4.注ぐ
湯を少量注ぎ、10~20秒程蒸らし、次に粉が吹きこぼればいように2~3回に分け熱湯を注いでください。
★1杯分=約140㎖が適量ですが、湯量でお好みの濃さに調整してください。
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?