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聚楽第 ピュアクラフト(Jurakudai Pure Craft)

最高級の山田錦を使用した低温貯蔵のしずく酒。
しぼりの工程から火入れ、瓶詰めに至るまでを手作業で行い、全てにこだわり醸し上げた至極の逸品。

Low-temperature storage Shizuku sake made with the finest Yamada Nishiki rice. From the squeezing process to the pasteurization and bottling, everything is done by hand, and everything is carefully crafted to create the ultimate masterpiece.

・純米大吟醸 Junmai Daiginjo
純米大吟醸とは、原料米を50%以下まで精米(50%以上削る)、吟醸造り(低温長期発酵など)を行い、アルコール添加をのない日本酒です。このお酒は山田錦を40%まで精米しています。
Junmai Daiginjo is sake that has been polished to less than 50% of the raw material rice (removed by more than 50%), ginjo-brewed (low-temperature long-term fermentation, etc.), and has no alcohol added. This sake is made with Yamada Nishiki rice polished to 40%.

・アルコール分 16% Alcohol 16%
このお酒のアルコールは、原酒のためやや高めです。冷酒、常温(5〜20度)でお召し上がりいただくことがオススメです。
The alcohol content of this sake is slightly higher because it is unblended. It is recommended to be served cold, at room temperature (5-20 degrees).

・原料米品種 兵庫産「山田錦」
 Variety name of raw material rice「yamadanishiki」

・吟醸酵母 きょうかい1801酵母を使用しています。
Ginjo yeast Kyokai "1801" yeast is used.

佐々木酒造株式会社 Sasaki sake Brewery

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