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平安四神ブルー 吟醸 (Heianshishin Blue)

吟醸酒特有のフルーティーな香りと、すっきりキレのある飲みくちが調和。冷酒からぬる燗まで幅広い温度でお楽しみいただけます。
壁画師・木村英輝さん描きおろしのラベルです。

The fruity aroma unique to ginjo sake and the clean, crisp taste are in perfect harmony. You can enjoy it at a wide range of temperatures, from cold sake to lukewarm sake. This is a label drawn by mural artist Hideki Kimura.

・吟醸 ginjo
吟醸
とは、原料米を60%以下まで精米(40%以上削る)したお酒です。また、少量のアルコール添加を行っているため、辛口でさっぱりしたキレの良い後口に仕上がっています。

Ginjo is a type of sake made by polishing the raw rice to 60% or less (cutting 40% or more). In addition, since a small amount of alcohol is added, it has a dry and refreshing aftertaste.

アルコール分 15% Alcohol 15%
このお酒のアルコール分は、加水調整しているため一般的な日本酒の度数です。
冷酒から熱燗まで、幅広い温度帯でお楽しみいただけます。
The alcohol content of this sake is adjusted with water, so it is a common Japanese sake. From cold sake to hot sake, you can enjoy it in a wide temperature range.

・原料米品種 京都産「五百万石」「京の輝き」
 Variety name of raw material rice「gohyaku mangoku」「kyono kagayaki」

・京都で開発された吟醸酵母「京の琴」を使用しています。
We use Ginjo yeast "Kyono Koto" developed in Kyoto.

佐々木酒造株式会社 Sasaki sake Brewery


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